Haberler

Unıcredıt Yönetim Kurulunu İstanbul'da Toplayacak

Koç Grubu'nun Bankacılık Alanındaki Yabancı Ortağı Unicredit'in Türkiye'ye Verdiği Önem Nedeniyle Yönetim Kurulu Toplantısı'nı 19 Şubat 2008'de İstanbul'da Gerçekleştireceği Açıklandı. Bu Uygulama ile İlk Kez Bir Yabancı Banka Yönetim Kurulu Toplantısını Türkiye'de Yapmış Olacak.

Koç Grubu'nun bankacılık alanındaki yabancı ortağı, Avrupa'nın en büyük üçüncü bankacılık grubu UniCredit'in Türkiye'ye verdiği önem nedeniyle Yönetim Kurulu Toplantısı'nı 19 Şubat 2008'de İstanbul'da gerçekleştireceği açıklandı.

Unicredit'in ilk niteliğinde olacak Türkiye çıkartmasına, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Dieter Rampl'ın yanı sıra diğer yönetim kurulu üyeleri de katılacaklar. Toplantı aynı zamanda UniCredit üst yönetimi ile Koç Grubu üst yönetimini de bir araya getirecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, toplantının bir gün öncesinde UniCredit Yönetim Kurulu Başkanı Dieter Rampl, UniCredit CEO'su Alessandro Profumo, Koç Holding CEO'su Mustafa Koç ve Yapı Kredi Genel Müdürü Tayfun Bayazıt'ın katılımıyla bir basın toplantısı düzenleneceği bildirildi. Basın toplantısı gerek Yapı Kredi'nin gerekse UniCredit'in Türk bankacılık sektörüne yönelik değerlendirmeleri açısından önem taşıyor. (ANKA)

(NÇ/YLD)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title