Haberler

Unıcera Fuarı'nı Yaklaşık 70 Bin Kişi Ziyaret Etti

Tüyap'ta gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nı yaklaşık 70 bin kişi ziyaret etti.

Tüyap'ta gerçekleştirilen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nı yaklaşık 70 bin kişi ziyaret etti.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) iş birliği ve TÜYAP organizasyonu ile gerçekleşen UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, yaklaşık 70 bin kişi ziyaret etti. UNICERA Fuarı'nda 300 bini aşan seramik, banyo ve mutfak ürünleri sergilendi. Altın kaplama su armatörlerinden, akıllı tuvaletlere, lavabodan özel tasarım jakuzilere varana kadar zengin ürün yelpazesi ile gerçekleştirelen fuar 100 bin metrekarelik bir alanda kuruldu. Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Afrika, Amerika ve Rusya gibi dünyanın 120 ülkesinden katılımcı ve ziyaretçiler de UNICERA'yı ziyaret etti.

Fuarın açılışını gerçekleştiren Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Seramikte çok büyük yol katettik. Fuarı gezdiğimde varılan gelişmeler karşısında şaşırdım. Muhteşem işler yapılmış. Bu dakikadan sonra Türkiye olarak dünya devi olmalıyız bunu da kısa zamanda elde edip hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

TİMDER Başkanı Kemal Çelik, "Amacına ulaşmış ve beklentilerin üzerinde bir memnuniyetin tüm katılımcılar tarafından söylenmesi bizi de son derece mutlu etmiştir. Önümüzdeki yıl Avrupa ikincisi olan fuarımızı daha iyi seviyelere getirmek, gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayılarını artırıp Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlamak için var gücümüzle çalışacağız" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title