Haberler

Ünder'den Önemli Açıklamalar!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Ünder, farklı Antalyaspor mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Ünder'in sözleri şöyleydi: "Antalya başlangıcı kötü oldu, gelişte kaybettik. Taraftar grubu tarafından kötü karşılanmak, bir haftadır yaptığımız terapiyi aldı götürdü. Tabii bunu mazaret olarak söylemiyoruz. İlk yarının başından sonuna kadar kötüydük, Antalya ilk bulduğu pozisyonda golü attı. İkinci yarı saha dizilişi anlamında değişiklik yaptık. 4-3-2-1'e döndük. İkinci yarıya iyi başladık. Gol için çabalayan bir görüntüdeydik. Tam moral bulduğumuz anda ufak bir detay bizi farklı yerlere taşıdı. Serkan'ın istemeden yaptığı hata bize pahalıya patladı. İkinci golden sonra takım daha önce olduğu gibi bir anda demoralize oldu. Oyundan iyici koptuk ve 3-0 oldu. Yaşanmaması gereken bir maç olarak düşünüyorum. Umarım bu krizi en kısa sürede atlatırız. 45 senedir bu kulübün içindeyim, son dönemlerdeki olaylardan büyük üzüntü duyuyorum. Taraftar artık takımına sahip çıkmıyor. Oyuncu arkadaşlarımızın yaşadıklarını anlatmaya gerek yok. Taraftarımıza son olarak şunu söylemek istiyorum: "Düne kada alkışladığımız insanları eleştiririken seviyeli olalım." BASIN TOPLANTISI

Medical Park Antalyaspor karşılaşması ile takımının başında ilk resmi maçına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, oyuna iyi başlamadıklarını ve ilk yarının bitimine kadar oyundaki dengeyi kurmakta zorlandıklarını söyledi.

Futbolda küçük detayların başarıyı getirdiğini belirten Ünder, "Küçük detaylarla ilgilenmezseniz başarısızlık kendiliğinden gelir. İlk yarı iyi oynamadık, Antalyaspor bizden daha iyi ve istekliydi. Buna rağmen yakaladığımız pozisyonlar var. İkinci yarıya sistemde değişiklik yaparak başladık. İkinci yarının ilk 15 dakikasında sahada rakibimiz üzerinde pozisyon üretmeye çalışan, topa sahip olan ve derinlemesine top oynayan, oyunun kontrolünü elinde tutan bir Galatasaray vardı. Yaptığımız küçük bir hata maçı 2-0'a taşıdı. Galatasaray'da benden önceki dönemlerde mağlup duruma düşüldüğü zamanlarda yaşanan moralsizlik, futbolcuların fizik gücüne yansıyordu. Penaltı golüyle de beklemediğimiz bir skorla sahadan mağlup ayrıldık" diye konuştu.

Antalyaspor'un kendilerinden daha fazla istekli oynadığını belirten Ünder, bir gazetecinin "Bugünkü durumdan siz sorumlu değilsiniz ama futbolcular neden isteksizdi" şeklindeki sorusunu şöyle cevapladı:

"Takımın bugünkü durumundan ben sorumluyum. Bu takımı çalıştırıyorsam bu durumdan ben sorumluyum. Düne kadar başkasının takımı ama bugün benim takımım. Beni şaşırtan noktalardan bir tanesi de sahada koşmayan bir takım vardı. Futbolcularla 3-4 gün beraber olduk. Bazen futbolcularda bu tür beklenmeyen durumlar olabiliyor. Galatasaray bugün onu yaşadı. Takım içerisinde mağlup duruma düştüğü zaman teslimiyetçi bir psikoloji var. Bu doğru bir düşünce taktiği değil. Önümüzdeki haftalarda bu düşünceyi değiştirmek istiyoruz."

Gazetecilerin Arda ile ilgili sorularını da yanıtlayan Ünder, "Arda, Galatasaray'da da Milli Takım'da da iyi oynamaya çalışan bir futbolcudur. Arda'nın Galatasaraylılığı inkar edilemez. Arda, Galatasaray'ın çocuğudur. Uzun süredir antrenmansızdı. Arda'ya zaman gerekli" dedi.

Ünder, zamanı gelince takıma alt yapıdan futbolcu takviye etmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title