Haberler

Und'ye Dinçşahin Yeniden Başkan Seçildi

Uluslar Arası Nakliyeciler Derneği'nin (Und) İki Yıldır Başkanlığını Yapan Tamer Dinçşahin, 35. Genel Kurul Sonrası Derneğe Yeniden Başkan Oldu.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin (UND) 35. Genel Kurulu bugün yapıldı. Tek listeyle girilen seçimlerde, iki yıldır başkanlığı yürüten Tamer Dinçşahin, ikinci kez başkan seçildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği Genel kurul'da alınan karar sonrası, daha önce 19 kişiden oluşan yönetim kurulu 22 kişiye çıkarıldı. Diğer yandan UND'nin çalışma alanının genişlemesi ve iş yoğunluğunun artması nedeniyle TÜSİAD modelinde olduğu gibi, seçimle gelen 15 kişilik UND Yüksek İstişare Konseyi oluşturuldu. Bu sayede UND eski başkanları da Yüksek İstişare Konseyi'nin Doğal Üyesi olarak görev alabilecekler.

Genel Kurul'un ardından konuşan UND Başkanı Tamer Dinçşahin, UND'nin ulusal ve uluslarası düzeyde sektörün birçok sorunuyla yakından ilgilendiğini ve bu nedenle yönetim kademesinin bölgeleri de içine alacak şekilde genişletildiğini söyledi.

Dinçşahin, yaptığı teşekkür konuşmasında, tüm üyelerin derneğe sahip çıktığını vurgulayarak, "En kısa zamanda oluşturulacak görev bölümü ve çalışma grupları ile Dernek olarak sektörümüzün sorunlarını ele alacağız. Yeni hedefler belirleyerek, çalışmalarımızı buna göre yoğunlaştıracağız" dedi. UND Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Çetin Nuhoğlu ise dünyanın çok hassas bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, sektörün daha dikkatli olması ve yeni çareler üretmesi gerektiğini söyledi.

Yeni seçilen UND'nin Yönetim Kurulu şu üyelerden oluşuyor:

Tamer Dinçşahin -Yönetim Kurulu Başkanı

İzzet Salah - 2. Başkan

Bahaddin Karakuş - Başkan Yardımcısı

Hakan Keleş -Başkan Yardımcısı

Halit Özyurt - Başkan Yardımcısı

Mustafa Açıkgöz - Başkan Yardımcısı

Hakan Yılmaz -Genel Sekreter

(ANKA)

(HMD/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title