Haberler

    Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'la görüşmelere başladı

    Güncelleme:

    Trabzonspor'la yollarını ayıran Ünal Karaman'ın yeni adresi, yine Süper Lig olacak. Sergen Yalçın'ın görevine son veren Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'ı takımın başına getirmek için temaslara başladı.

    Trabzonspor'la yolları ayrılan Ünal Karaman'ın yeni adresi belli oldu.

    Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da hoca arayışı devam ediyor. Başkan Adil Gevrek ve ekibi, takımı tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı- Kırmızılılar'ın hedefindeki ilk isim: Ünal Karaman.

    TEMASA GEÇİLDİ

    Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor'da iyi bir ivme yakalayan ancak sürpriz bir şekilde ligin ilk devresinin sonunda Fırtına'dan ayrılan başarılı hoca ile temasa geçildi.

    Gevrek ve kurmaylarının, Karaman'ı ikna etmek için tüm şartları zorladığı öğrenildi. Ancak Malatya'nın, tecrübeli çalıştırıcıdan gelecek olumsuz cevaba karşı alternatif isimleri de hazırladığı kaydedildi. Karaman'ın, Doğu ekibine vereceği yanıt merak konusu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Yeni Malatyaspor Ünal Karaman Trabzonspor Karaman Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (20)

    TARAFTAR:

    Gideceğin yerde mutlu olmanı diliyoruz Hocam. . .

    32
    0
    yanıtYanıtla
    BRO:

    Ünal Karaman adamdır. Malatyaspor''a da yakışır.

    26
    2
    yanıtYanıtla
    ANADOLU:

    MALATYA GİBİ , ANADOLU KULÜBÜNE YAKIŞIR BİR ANKARALI OLARAK DESTEKLİYORUZ

    24
    1
    yanıtYanıtla
    Karakartal:

    Beşiktaş alsın Abdullah Avcıdan 10 gömlek iyidir

    20
    4
    yanıtYanıtla
    servo:

    şenol ğüneşin bıraktuğı yerden devam ederiz. tek cözüm bu bencede.

    yanıt0
    yanıt0
    Halil öztürk:

    Bir Sivaslı olarak her zaman takdir ettiğim Ünal hocayı Malatya gibi değer verdiğim bir şehrimizin takımında görmek süper olur bence. İnşallah takımın başına gelir ve inanıyorum çok da başarılı olur.

    22
    2
    yanıtYanıtla
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Yakışır Malatya ya adam gibi adam gerçek bir Trabzonsporlu,senin yerin her zaman bambaşkadır kara boğa

    14
    3
    yanıtYanıtla
    Dore:

    Başarılar diliyorum ligin en iyi 2 Anadolu takımı Sivas ve Malatyadır

    9
    5
    yanıtYanıtla
    adanalı cabo:

    adam gibi adam adana demirsporumuz için yaptıkları ve karekterli duruşu ortada nereye giderse gitsin hangi takımda teknik olursa olun baş tacısın ünal hocam

    14
    0
    yanıtYanıtla
    m.ali:

    adam gibi adam. öyle çakma milliyetçilerden değil !!!

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title