Haberler

Ünal Aysal'ın Yanarak Batan Yatı Denizden Çıkarıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yanarak batan Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın Barbie isimli lüks yatı denizden çıkarıldı. Yat, İzmir Aliağa'ya gönderilecek.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yanarak batan eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Barbie isimli lüks yatı denizden çıkarıldı.

İZMİR ALİAĞA'YA GÖNDERİLECEK

Yalancınoğaz'daki bir marinada batan yat, 5 kişilik dalgıç ekibi tarafından tek parça halinde sudan çıkarıldı. Daha önce 3 parçaya bölünerek çıkarılacağı belirtilen Barbie'nin İzmir Aliağa'ya gönderileceği öğrenildi.

YANARAK BATMIŞTI

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 80 milyonluk lüks yatı Barbie, İtalyan firmasına ait The One isimli yatta çıkan yangının sıçraması sonucu yanarak batmıştı. Ünal Aysal'ın da Barbie'nin yerine başka bir lüks yat siparişi verdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Marmaris Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

AHMET:

bişi olmamiş haram varsa içinde normaldir Onun için GS yakasını borçlardan kurtarmıyor inşaallah bir gün GS da batar böyle soytarıların yat hikayeleride son bulur

1
0
yanıtYanıtla
gs 31 ak:

terımn katları yatları ne oldu bıze bır aylık verse ne olur fransaya gıttıgınde gozumuz gıbı bakarız

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title