Haberler

Ünal Aysal – Yıldırım Demirören Arasındaki Polimik Büyüyor

Güncelleme:

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in bugün kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya, "Kendisi bu olayda hakem veya şahit değil sorunun baş aktörüdür" yanıtını verdi.

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

"KENDİSİ BU OLAYIN BAŞ AKTÖRÜDÜR"

İşte Aysal'ın açıklaması:

"TFF Başkanı Demirörenin bugün şahsımla ilgili yapmış olduğu açıklaması ve de özellikle kullandığı 'Hilafi Hakikat' deyimi kendisi adına büyük bir talihsizliktir, ancak şaşırtıcı değildir. Çünkü kendisi bu olayda hakem veya şahit değil sorunun baş aktörü ve 'tarafıdır' inandırıcı olması da zaten beklenemez" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (7)

Ultrags 67:

Adam bazi konularda hakli

2
3
yanıtYanıtla
Muhsin SAFRAN:

Demirören den millet 5 sene evvel olan olay hakkında değil TERİM in istifasını kabul etmeyip HOCAM SENİNLE DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMZİ VAR DİYEREK SIRTINI SIVAZLŞADIKTAN , 24 saat sonra görevden almasını ve tazminat vermemek için neden mahkemelere gittiğini açıklamasını istiyoruz.

4
1
yanıtYanıtla
takip:

KIZDIRMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ HAAAA

1
1
yanıtYanıtla
Reis:

Fi tarihindeki olayı açmak nasıl bir acizliktir. Terim senin teknik direktöründü madem istemiyordun göndermeyecektin. Sezonun başında Şenol milli takıma geçsin haberleri çıktığında Başkan, taraftar adama nasıl sahip çıktıysa siz de öyle çıkacaktınız.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beşiktaştan şenol hocayada milli takım hocalığı için teklif yapıldı hem şenol güneş hemde başkan kabul etmedi konu kapandı bukadar basit kendi acizliklerini aradan kaç yıl geçmiş hala daha gündeme getiriyorlar

0
0
yanıtYanıtla
yılmaz dursun:

bence bu olay rıdvan dilmen selim soydan nın tavsiyesi aziz yıldırım ın ricası recep tayyip erdoğan ınıda fatih terime emri ile olan bir olgu olarak görüyorum aysalın elinden aldılar

0
0
yanıtYanıtla
aslan:

Aysal defollllllllll git

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title