Haberler

Ünal Aysal: "Bana Dönük Kara Propaganda Yapılıyor"

- (Özel Haber) Ünal Aysal: "Bana dönük kara propaganda yapılıyor"İSTANBUL - Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz üç sene içinde kendisine dönük bir kara propaganda yapıldığını söyleyerek, "Galatasaray, ekonomik olarak en sağlam dönemini benim dönemimde yaşamıştır.

- (Özel Haber) Ünal Aysal : "Bana dönük kara propaganda yapılıyor"

İSTANBUL - Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz üç sene içinde kendisine dönük bir kara propaganda yapıldığını söyleyerek, " Galatasaray, ekonomik olarak en sağlam dönemini benim dönemimde yaşamıştır. Buna rağmen bana dönük kara propaganda yapılıyor" dedi.

Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Galatasaray Mali Kongresi'nde İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, "Genel Kurul'da genelde mali ve idari konular ele alınıyor. Ama sportif başarılar ön plana çıkmıyor. Fakat her şeyi taşıyan sportif başarıdır. Kulüplerin asıl hedefi sportif başarılarıdır. Mali ve idari çalışmaların amacı o sportif başarıyı sağlamaktır. O da taraftarın baskısıyla olur. Ben bu tip genel kurulların uzlaşmayla sonlandırılması gerektiğinin kanaatindeyim. Bugün de böyle uzlaşmacı bir formülle biter diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Ciddi algı operasyonları yürütüldü"

Geçtiğimiz 3 sene içinde tarafına dönük ciddi bir algı operasyonu yürütüldüğünü belirten Ünal Aysal, "Ben göreve gelirken aldığım borç neyse ayrılırken de aşağı yukarı aynı borcu bıraktım. Galatasaray'ı uzun vadeli hipotek altına sokmadım. Galatasaray'ın hiçbir gayrimenkulünü de satmadım. Galatasaray, ekonomik olarak en sağlam dönemini benim dönemimde yaşamıştır. Biz bütün belgelerimizi halka açtık. Taraftarımız da bunu görüyor. Ama buna rağmen bana dönük kara propaganda yapılıyor. Bunun sebebini de ben bilmiyorum. Herhalde birileri biliyordur" şeklinde konuştu.

"İnşallah bana ihtiyaç kalmaz"

Galatasaray'ın başına daha dinamik kişilerin gelmesi gerektiğini vurgulayan Aysal, "Ben bu şerefli görevi yaptım. Ama artık ne yaşım ne de kurallar buna pek müsait değil. Bundan sonra daha dinç ve dinamik kadroların işin başına geçmesini isterim. İnşallah bana ihtiyaç olmaz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title