Haberler

Galatasaray Eski Başkanı Ünal Aysal: Aday Olmayacağım

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün 13 Ocak'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün 13 Ocak'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

"GALATASARAY İLE OLAN GÖNÜL BAĞIM, YAŞADIĞIM SÜRECE DEVAM EDECEK"

2011-2014 yılları arasında Galatasaray'da başkanlık görevini yürüten Aysal, yaptığı yazılı açıklamada, "Beni tekrar başkan olarak görmek isteyen taraftarlara ve genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Galatasaray'dan kopmam söz konusu olamaz. Galatasaray ile olan gönül bağım, yaşadığım sürece devam edecek. Aday olmayacağım fakat başarılı olacağına inandığım bir başkan adayı olursa muhakkak ki elimden gelen desteği vereceğim" ifadelerini kullandı.

Aysal, adaylıkla ilgili ilk kez konuştuğunu, konuya ilişkin çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

KRİZVAR:

MEVSİMLİK GEÇİCİ İŞÇİLER NE OLACAK 8 AY ÇALIŞ 6 AY ÇALIŞ ÇIKIŞ AL NE YEYİP NE İÇEÇEĞİZ SİGORTAMIZ DA YATMIYOR İŞSİZLİK PARASI DA ALAMIYORUZ KİMSE İŞ VERMİYOR 50 60 GÜN ÇIKIŞ ALIYORUZ İŞE GİR 30 GÜN SONRA MAAŞ AL 80 90 GÜN OLUYOR HİÇ Mİ ALLAH KORKUNUZ YOK ULAN BENİM ÇOCUGUMDAN ÇIKAN RIZIK SEBEP OLANLARINDA ÇOCUKLARINDAN ÇIKSIN

4
0
yanıtYanıtla
eko:

bu ne yaaa al bırını vur otekıne hepsı bırbırınden becerıksız ve hepsı menfaat ve ısım ıcın gelıyor artık galatasaray lısesı ambargosu yıkılmalı dışardanda bır vatandaş gelıp parayı basıp baskan olabılsın amaaa yokkkk pastayı paylasmak ıstemıyorlar daha cok rıva arasızı var onları kım yıyecek kara paraları kım aklayacak. .

0
0
yanıtYanıtla
hastags:

hep aynı başkan adayları yokmu bu takımda başka başkan olacak kimse artık yeni yüzler gelmeli.

0
0
yanıtYanıtla
Yaşar:

Gelmeeeee Gelmeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title