Haberler

Unakıtan: "Telekomun Yüzde 45'ini Halka Arz Edeceğiz"

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan Devleti Ekonomik Faaliyetlerden Kurtarıncaya Kadar Özelleştirmelere Devam Edeceklerini Belirterek Telekom'un Yüzde 45'ini Halka Arz Edeceklerini ve Bu Yönde Çalışmalarını Sürdürdüklerini Söyledi.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan devleti ekonomik faaliyetlerden kurtarıncaya kadar özelleştirmelere devam edeceklerini belirterek Telekom’un yüzde 45’ini halka arz edeceklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Dünya Ekonomik Forumu çerçevesinde düzenlenen “Özelleştirmenin Geleceği “ konulu oturumda konuşan Unakıtan, özelleştirme için gereken en önemli unsurun kuvvetli siyasi irade olduğunu söyledi. Unakıtan özelleştirmedeki amaçlarının devleti ekonomik faaliyetlerden kurtarmak olduğunu bunu gerçekleştirinceye kadar da çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Unakıtan, Türk Telekom’un yüzde 45’ini özelleştirmeye yönelik çalışmaların da sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title