Haberler

Unakıtan: 'Özelleştirmede Artık Sona Geldik'

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Özelleştirmede Artık Yavaş Yavaş Sona Gelindiğini Belirterek, 'Özelleştirme İdaresini Özelleştireceğimiz Dönem de Yaklaştı' İfadesini Kullandı.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, özelleştirmede artık yavaş yavaş sona gelindiğini belirterek, ''Özelleştirme İdaresini özelleştireceğimiz dönem de yaklaştı'' ifadesini kullandı.

Unakıtan, özelleştirme kararlarının ülke ekonomisine faydasını Seydişehir'de de gördüklerini ifade ederken, ''tesislerin özelleştirilmesiyle 108 milyon dolar zarardan kurtulmuşuz. 305 milyon dolar Hazinenin kasasına girmiş. Ayrıca ben buradan vergi alıyorum. Stopaj, katma değer vergisi geliyor. Geliyor Allah geliyor'' dedi.

Unakıtan, özelleştirme programlarına devam edeceklerini, sırada Tekel'in özelleştirmesinin olduğunu belirterek, otoyol ve köprülerin de özelleştirilmesi konusundaki çalışmaların sürdüğünü, programlarında şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin de olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title