Haberler

Un İnovasyon Şirketine 2 Ödül

Vodafone Türkiye'nin global inovasyon şirketi OKSİJEN, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2016 Ödülleri'nde Büyük Ölçekli Firma kategorisinde "Ar-Ge Personel Oranı" ve "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" dalında ödül kazandı.

Vodafone Türkiye'nin global inovasyon şirketi OKSİJEN, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2016 Ödülleri'nde Büyük Ölçekli Firma kategorisinde "Ar-Ge Personel Oranı" ve "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" dalında ödül kazandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, marka, global inovasyon şirketi OKSİJEN aracılığıyla Türkiye'nin öncü teknoparklarından İTÜ ARI Teknokent tarafından düzenlenen BEETECH 2016 Ödülleri'nde, hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla iki ödül kazandı.

OKSİJEN, İTÜ ARI Teknokent Performans Kriterlerine göre verilen ödüllerde Büyük Ölçekli Firma kategorisinde "Ar-Ge Personel Oranı" ve "Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları" dallarında büyük ödülün sahibi oldu. Söz konusu ödülleri OKSİJEN adına OKSİJEN Ar-Ge Program Yöneticisi Aziz Yücetürk aldı.

"Gücümüzü yenilikçilikten ve global birikimimizden alıyoruz"

OKSİJEN Genel Müdürü Murat Ekşioğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Vodafone Grubu'nun ortaklıklarıyla birlikte 26 ülkedeki 400 milyonu aşkın Vodafone abonesi için teknoloji üreten ve Türkiye'den yurt dışına teknoloji ihraç eden bir şirket olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti.

Vodafone Türkiye çatısı altında global inovasyon merkezi olarak faaliyet gösteren OKSİJEN'in Türkiye'de üretilen yenilikçi çözümlerini, Vodafone'un faaliyet gösterdiği tüm ülkelere ihraç ettiklerini aktaran Ekşioğlu, şunları kaydetti:

"Bu teknolojileri üretirken gücümüzü yenilikçilikten ve global birikimimizden alıyoruz. Teknolojiye yön veren ekibimizin çalışmaları sonucunda alanında Türkiye'nin en prestijli ödülü olmaya aday BEETECH 2016'da aldığımız 2 ödülle başarılı grafiğimizi sürdürüyoruz. OKSİJEN olarak Türkiye'nin dijitalleşmesi vizyonu çerçevesinde ülkemizin bir teknoloji üretim merkezi olması yolunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title