Haberler

Umut Leyla'dan Vazgeçmiyor

Güncelleme:

Murat Dalkılıç'ın da müziklerini yaptığı Bir Kadın Tanıdım, 12 Mart Pazartesi saat 20.00'de TNT' de.

Kederli ve imkansız bir aşkın ve bir kadının inadına ayakta duruşunun hikayesi "Bir Kadın Tanıdım", nefes kesen bir bölümle ekrana geliyor.

İşte 14. bölümde yaşanacaklar:

Leyla, babasından hediye pembe yemenisini, onun mezarına atar... Ancak cenazedeki kalabalık öfkeyle ona bakmaktadır. Özellikle annesi, babasının ölümünden onu sorumlu tuttuğu için en büyük tepkiyi verir.

Umut, Leyla'dan asla vazgeçmeyecektir. Bunu ona da anlatmak için onunla mahkemesinden bir gün önce evlenmeye karar verir ve bütün hazırlıkları yapar.

Umut aynı zamanda Leyla'yı hapisten kurtarmak için olayı gören bir tanık arar. Leyla'ya tecavüz etmek isteyen İbrahim'in karısıyla konuşmaya gider. Kadın, olayın tek tanığıdır.

Umut ve Leyla için en büyük sürpriz Cezminur'un da Kars'a gelmesi olur.

Nisan, kendisini arayan Füsun'u dinlemez. Füsun ise kızı Nisan'ı bir kez daha kaybetmiş olmanın verdiği acıyla kendisini öldürmek ister...

Mahkeme günü geldiğinde bütün gelişmeler bir anda tersine döner...

Yapım: Pana Film

Senaryo: Seda Altaylı Turgutlu, Gizem Özgül, Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur, Ozan Ayaz

Yönetmen: Alican Gebeş

Müzik: Murat Dalkılıç

Oyuncular: Ekin Türkmen, Ertan Saban, Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin, Erman Burmalı, Yaşar Büker, Bülent Düzgünoğlu, Halil Kumova, Elif Sümbül Sert

Kaynak: Bültenler / Magazin

Murat Dalkılıç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title