Haberler

Umut-2'ye İftar Sürprizi

Güncelleme:

Zolan " Halka mal olmuş iki önemli isimle halkın içinde orucumuzu hep birlikte açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor" dedi.

Denizli Belediyesi'nin Umut-2'de gerçekleştirdiği iftar programına Başkan Osman Zolan'ın daveti üzerine katılan ekranların sempatik sunucusu İkbal Gürpınar ve Tasavvuf Müziği sanatçısı Erkan Mutlu vatandaşların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı. Başkan Zolan " Halka mal olmuş iki önemli isimle halkın içinde orucumuzu hep birlikte açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor" dedi.

Sokak iftarları programında her gün farklı bir mahallede vatandaşları buluşturan Denizli Belediyesi Umut-2 sakinlerine iftarda güzel bir sürpriz yaptı. Denizli Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında kentte gelen ekranların sempatik sunucusu İkbal Gürpınar ve Tasavvuf Müziği sanatçısı Erkan Mutlu'yu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Umut-2'de gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar ile buluşturdu. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan'ın ev sahipliğini yaptığı iftar programına katılan iki ünlü isim vatandaşların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı.

İftar sofrasının kurulduğu alanda bulunan herkes ile tek tek selamlaşan ve Ramazanlarını kutlayan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan alana gelen misafirleriyle birlikte yan yana oturdu. Ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmasına herkesin Ramazanını kutlayarak başladı. Başkan Zolan, " Bu gün aramızda halka mal olmuş iki önemli isim var. Davetimizi kırmayarak bizlere eşlik eden İkbal Gürpınar ve Erkan Mutlu'ya çok teşekkür ediyorum. İncilipınar ve Adalet Parkları'nda bize eminim ki unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Halka mal olmuş iki önemli isimle halkın içinde orucumuzu hep birlikte açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor" dedi.

Her iki konukta böylesine güzel bir ortamda bulunmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek davet için Başkan Zolan'a teşekkür etti. Gürpınar, " Türkiye'nin pek çok farklı bölgesine çeşitli vesilelerle gidiyorum. İl kez böyle bir güzel organizasyona Denizli Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'ın daveti üzerine katılma fırsatım oldu. İyi ki gelmişim. Ramazanın maneviyatına uygun bir ortamın burada Denizli Belediyesi tarafından yaratılmış olması beni son derece mutlu etti. Denizlililer adına sevinç duydum. Çünkü böylesi bir başkanları var. Kendisini kutluyorum ve davet için teşekkür ediyorum" dedi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konuklar Umut-2 sakinleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Zolan Gürpınar Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title