Haberler

Umurbey'e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapılacak

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belde Belediyesi, fark oluşturan projeleriyle beldeye kazandırdığı hizmetlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belde Belediyesi, fark oluşturan projeleriyle beldeye kazandırdığı hizmetlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Umurbey'e kazandırmak adına düğmeye bastı. İhale süreci tamamlanan havuz için çalışmalar başladı.

Yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan 56 yatak kapasiteli Umurbey Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesisleri'nin bahçesine inşa edilecek havuz, tamamlandığında tam bir kompleks halini alıp, sadece Umurbey'in değil tüm Çanakkale'nin ihtiyaçlarına cevap verecek.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, "Bildiğiniz üzere yakın bir zamanda kapalı pazaryerimizin açılışını yaptık. Beldemizin şebeke suyunu daha temiz hale getirecek derin su kuyusu projemiz tüm hızıyla sürüyor. Köy yollarımızı yeniliyoruz. Şimdi de Umurbeyimize Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırmak için kolları sıvadık. İhale sürecimizi tamamladık. Havuzumuz, inşası sona erdiğinde sosyal dinlenme tesislerimize muhteşem bir görüntü kazandırmasının yanı sıra yüz akı projelerimizde biri olacak" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Lapseki Umurbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title