Haberler

"Umudu Yitirirseniz Geriye Bir Şey Kalmaz"

Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Spor Toto Süper Ligi'nde sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "3 puan ihtiyacı camiamızın özlemi. Maça iyi başladık golü bulduk. 10 kişi kalmamız iyi bir takıma karşı kolay değil. Belirli bir gücümüz var zaten. Takım eksik olunca üstünlük rakibe geçti. Çok pozisyon verdik. Tabi ki mazeret değil. 85 dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Şans yanımızda değildi. Mağlup olduk. Kapasitemiz belirli. Takım oyunuyla rakipler karşısındaki eksiğimizi kapatmaya çalışıyoruz. Oyuncular skoru korumak istedi. Çok yoruldular. Karambol sonucu oluşan pozisyonda gol yedik. Üzgünüz. Bu maçla ilgili söyleyecek başka bir şey yok. Bu takımın düşmemesi için elimizden geleni yapacağız. Umudumuzu kaybetmedik." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, İlk defa Ankara 19 Mayıs Stadı'nda galip geldiklerini hatırlatarak, " Oyun rakibin hızlı oyunuyla başladı. Kontra atakla golü yedik. Ama disiplinden kopmadık. Oyun kontrolümüzdeydi. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyduk. Son dakikada gol geldi. Karabükspor yenilgisi sonrası galip gelmek iyi oldu" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular Can ve Doka da, Son 3 hafta puana ihtiyacı olan takımlarla oynadık. Bu maçında zor geçeceğini biliyorduk. Kendimiz gibi oynadığımız sürece kazanamayacağımız maç yok ifadesini kullandılar.

Ankaragücü oyuncuları Özden ve Weeks ise, zor bir karşılaşma oynadıklarını, eksik kalmanın zorluklarını yaşadıklarını vurgulayarak, bir galibiyet almaları halinde her şeyin düzeleceğini Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title