Haberler

Umreye Giden Ünlüler Kervanına, Emel Sayın da Katıldı

Umreye Giden Ünlüler Kervanına Sanatçı Emel Sayın da Katıldı.

Umreye giden ünlüler kervanına sanatçı Emel Sayın da katıldı.

Ünlü işadamı Erdoğan Demirören'in eşi Esin Demirören ve Türk Sanat Müziği'nin ünlü sanatçısı Emel Sayın umreye gitti. Suudi Arabistan Havayolları'na ait bir uçakla İstanbul'dan Cidde'ye giden ünlü sanatçı, bu ziyareti geçen yıl yapmayı planladığını, ancak sağlık sorunları nedeniyle gidemediğini belirterek, "İlk kez umreye gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Uzun yıllardır yapmayı istediğim, arzuladığım bir ziyareti gerçekleştireceğim. Çok mutluyum'' dedi.

Emel Sayın, başını uçağı bindikten sonra kurallara uygun olarak bağlıyacağını belirterek, "Kutsal topraklarda içimden geldiği gibi Türk halkı ve devletinin iyiliği için dua edeceğim" diye konuştu.

Görülmesi gereken her yeri görmek istediğini belirten Sayın, daha sonraki yıllarda da hacca gitmek istediğini söyledi.

Bu arada, sanatçı Emel Sayın'la birlikte işadamı Erdoğan Demirören'in eşi Esin Demirören ve kızı Eymen Demirören, işadamı Mehmet Gazioğlu'nun eşi İnci Gazioğlu da umreye gitti.

Tur yetkilileri, organizasyonun kişi başına bin 500 euro olduğunu belirterek, 5 yıldızlı otellerde konaklayacak ziyaretçilerin, Medine'de Cennet'ül-Baki, Uhud, Kıbleteyn Mescidi, Osmanlılar tarafından yapılan Hicaz Demiryolu ve Medine Tren İstasyonu, Kuba Mescidi, Mekke'de ise Sevr Mağarası, Arafat, Mina, Akabe, Nur Dağı, Mekke Mezarlığı, Cin Mescidi, Hazreti Muhammed'in doğdu ev gibi kutsal mekanları göreceklerini anlattı.

(TC-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title