Haberler

Ümraniye'deki Korsan Gösteriyle İlgisi Olan 14 Kişi Gözaltına Alındı

Ümraniye'de, Türkiye'nin Lübnan'a Asker Gönderilmesi Konusundaki Siyasi Girişimlerini Protesto Etmek Amacıyla Biraraya Gelen Ve Basın Açıklaması Yapan Grubun Daha Sonra Terör Örgütü Lehine Sloganlar Atması Nedeniyle Çıkan Olaylar Son Buldu.

Ümraniye`de, Türkiye`nin Lübnan`a asker gönderilmesi konusundaki siyasi girişimlerini protesto etmek amacıyla biraraya gelen ve basın açıklaması yapan grubun daha sonra terör örgütü lehine sloganlar atması nedeniyle çıkan olaylar son buldu.

Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesinde çıkan ve polisin müdahale ettiği olaylar sonrası bine yakın polis, 3001 cadde üzerinde önlemler aldı. Cadde üzerinde ve ara sokaklarda yapılan kontrollerde, olayla ilgisi olduğu belirtilen 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar polis merkezine götürülürken, olay çıkma ihtimaline karşı, bir grup çevik kuvvet ekibi ile panzer ve zırhlı araçlar olay yerinde bekletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title