Haberler

Ümraniye'de Uyuşturucu Opersayonunda 5 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Ümraniye polisi alışveriş marketi önünde uyuşturucu satan şebeke ile alıcı gibi davranarak pazarlığa girdi. Şebeke elemanları ile buluşan polis kendilerine esrar satan elemanları suçüstü yakaladı.

Ümraniye CarrefourSa önünde uyuşturucu satıldığı ihbarını alan Ümraniye polisi hemen harekete geçti. Satıcılarla görüşen sivil polisler uyuşturucu almak istediklerini söylediler.

2 saat sonraya randevu veren şebeke elemanları alışveriş mağazası önüne gelerek polisle buluştu. Sivil polislerle kısa süren bir pazarlık sonrası uyuşturucuyu satmak isteyen elemanlar suçüstü yakalandı. Yakalanan iki kişinin yapılan sorgusunda birlikte çalıştıkları öğrenilen 5 kişi daha yakalandı. Aralarında Marmara Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Gökhan Tüylü (20) ile birlikte Murat Canlı (22), Özcan Bacaksız (22), Erdem K oca (22), Ziya Göral (45), Hüseyin Özce (30), Hilmi Kandemir yakalanarak Ümraniye Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi'ne götürüldü. Zanlıların yakalanması ile 5 kilo hint keneviri ele geçirildi. Polisin olayla

ilgili çalışması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title