Haberler

Ümraniye'de silahlı saldırı: 1 yaralı

Güncelleme:

Ümraniye'de silahlı saldırı: 1 yaralı Ümraniye'de müteahhit olduğu iddia edilen bir kişi alacak verecek problemi yaşadığı bir şahıs tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı.

Ümraniye'de silahlı saldırı: 1 yaralı

İSTANBUL - Ümraniye'de müteahhit olduğu iddia edilen bir kişi alacak verecek problemi yaşadığı bir şahıs tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan şahıs kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçarak uzaklaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Ümraniye Atakent Mahallesi Atakan Caddesi üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit olduğu belirtilen Şakir Y. isimli vatandaş, cadde de yaya olarak yürüdüğü esnada husumetlisi olan bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Şakir Y. kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan şahıs ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Meydana gelen olay sonrası çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yerden yatan yaralı Şakir Y.'yi çevredeki hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri olayın gerçekleştiği noktada tüm bulguları araştırırken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayı gören görgü tanığı, "Biz camide çocuklar ile ders yapıyorduk. Silah sesleriyle çocuklar korktu. Dışarı çıktığımızda bir kişi kanlar içerisindeydi. Hastaneye kaldırdılar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title