Haberler

Ümraniye'de Patlama: 1'i Ağır 6 Yaralı

Ümraniye'de bir parke atölyesinin depo kısmında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Ümraniye'de bir parke atölyesinin depo kısmında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Beş katlı apartmanda ve çevrede büyük çapta maddi hasara neden olan yangın itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.

İnkılap Mahallesi Yelkenciler Sokak numara 34'te bulunan parke atölyesinin depo kısmında bugün 18.15 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Beş katlı apartmanın bodrum katındaki parke atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir patlama oldu. Patlamanın ardından atölyede yangın çıktı, yanıcı ve parlayıcı malzemeler nedeniyle alevler kısa sürede apartmanın diğer katlarına yayıldı. Atölyede bulunan Cengiz Güçlü ile Turgut Temur'un yanı sıra apartmanda ikamet eden Aleyna Kahveci, Nefise Deniz, Gülbahar Yılmaz ve Ayden Güven yaralandı. Yaralılar, çevrede bulunanlar tarafından yangın yerinin çok yakınındaki Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, polise ve itfaiyeye haber verildi.

YANGIN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Atölyedeki yanıcı ve parlayıcı maddelerin çokluğu nedeniyle yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Ümraniye, Kadıköy, Kavacık, Dudullu ve Kadıköy İtfaiyesi'ne bağlı ekipler, çevredeki binaları tehdit eden alevlere müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren çalışmayla alevler önce kontrol altına alındı daha sonra da söndürüldü.

Polis, söndürme çalışmaları sırasında sokağın giriş ve çıkışlarında güvenlik şeridi oluşturdu. Yangın yerine çok sayıda ambulans da gönderildi. Söndürme çalışmalarını izleyen Özden Güven, yaşadığı üzüntü nedeniyle baygınlık geçirdi. Kendinden geçen Özden Güven'in yardımına yangın yerine gelen sağlık ekibi koştu.

Çevre sakinlerine korkulu anlar yaşatan patlama ve ardından çıkan yangınla ilgili polis araştırma başlattı. Atölyenin bir süre önce sokağa taşındığı belirtildi. Yaralılardan Cengiz Güçlü'nün vücudundaki yanıklar nedeniyle durumunun kritik olduğu, yanık tedavi ünitesi bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği açıklandı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI - İstanbul / Ümraniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title