Haberler

Ümraniye'de Kuyumcu Ve Soyguncular Çatıştı : 1 Ölü 2 Yaralı

Kuyumcu ve babası soygun için gelen 2 kişiyle çatıştı. Kuyumcu yaralandı, babası ise olay yerinde hayatını kaybetti.

(Ölen kişinin fotografıyla) ÜMRANİYE'DE KUYUMCU VE SOYGUNCULAR ÇATIŞTI : 1 ÖLÜ 2 YARALI

* Kuyumcu ve babası soygun için gelen 2 kişiyle çatıştı. Kuyumcu yaralandı, babası ise olay yerinde hayatını kaybetti.

* Soygunculardan biri kaçarken diğeri yaralı olarak silahı ile birlikte yakalandı. * Önce polis merkezine götürülen şüpheli daha sonra sedyeyle taşındığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. * Acı haberi alarak kuyumcuya gelen Yılmazer'in yakınları fenalık geçirdi.

Ümraniye'de 'Metin Kuyumculuk' adlı işyerine soygun amaçlı gelen silahlı 2 kişi ile işyerinde bulunan kuyumcu Metin Yılmazer ve babası Celal Yılmazer (67) arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada kuyumcudaki 2 kişi ile 1 soyguncu yaralandı. Diğer soyguncu ise kaçarak izini kaybettirdi. Ağır yaralanan Celal Yılmazer olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif yaralanan kuyumcu Metin Yılmazer ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastaneye kaldırıldı. Yaralı soyguncu Uğur Kılıçal ise uzaklaşamadan yakalandı. Yaralı halde polis merkezine getirilen şüpheli sedye ile ambulansa taşınarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada acı haberi alarak kuyumcuya gelen Yılmazer'in yakınları fenalık geçirdi. Yakınlarını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Kaçan diğer şüpheli aranıyor. Polisin olayla ile incelemeleri devam ediyor. EK GÖRÜNTÜ

///////////

- Yılmazer'in fotografı

- Cesedin cenaze aracına konuyması

- Genel ve detay görüntü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title