Haberler

Ümraniye'de Kumarhane Baskını

Ümraniye'de, Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin Takibini Yaptığı Bir Plazaya Yapılan Baskın, İşletmecilerinin Kale Gibi Korudukları Kumarhaneyi Ortaya Çıkardı.

Ümraniye'de, Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takibini yaptığı bir plazaya yapılan baskın, işletmecilerinin kale gibi korudukları kumarhaneyi ortaya çıkardı.

Kapısındaki güvenlik görevlisinden, tüm çalışanlarına kadar gizlilik içinde faaliyet gösteren kumarhanenin varlığını tespit eden jandarma sivil ekiplerle içeri girerek ön bilgi topladı. Alınan istihbaratın doğru çıkması üzerine resmi giyimli ekiplerin baskınına sahne olan kumarhanede 27 kişi gözaltına alındı. Olası bir jandarma baskınına karşı işletme sahiplerinin jandarma güzergahlarını dahi kontrol altında tuttukları ve binayı aylık 120 bin euroya kiraladıkları ortaya çıktı.

Ümraniye İlçesine bağlı Taşdelen beldesinde Mart ayının son günlerinde İstanbul İl Jandarma Ekipleri'nin yaptığı operasyonla kumarhane ortaya çıkartılmıştı. Bir plazanın 5. katındaki kumarhanedekiler gözaltına alınırken, kumarhane kapatılmıştı. 1 aylığına kapısı mühürlenen plazanın 5. katında tekrar kumar faaliyetlerinin başladığını öğrenen jandarma harekete geçti. Kumarhaneye yeni kumar ve rulet makinelerinin getirildiğini belirleyen jandarma operasyon düzenledi.

Kumarhanenin sahibi ve işletmecisinin hapse girmesinin ardından başka bir gruba 120 bin euro değerinde devredildiğini belirleyen jandarma önceki gece operasyonu gerçekleştirdi. Plaza çevresinde sürekli gözcülerin olduğunu bilen jandarma önce sivil ekiplerle binaya yaklaştı. Bina ve kumarhane katı son modern kameralar ve sensörlerle donatılırken, binanın iki asansörü de sadece giriş katındaki kumarhane görevlilerinin özel kartlarıyla çalıştığı belirlendi. Erken uyarı sistemini ve müşteri asansörünü değerlendiren jandarma kumar oynatıldığını belirleyince harekete geçti.

Sivil ekipler özel kartla çalışan asansörü kullanarak müşteri gibi içeri girerken, diğer asansörlerin elektriğinin kesilmesini engelleyerek resmi kıyafetli ekiplerin operasyonu gerçekleştirmesini sağladı. Müşteri ve kumar makinelerinin özel bir asansörle kaçırılacağı duyumunu da alan jandarma, kullanılmayan asansörü de kontrol altına aldı.

Yapılan operasyonla kumarhanenin yeni sahibi A.Y. ve işletmecisi S.D. yakalandı. Kumarhanede çalışan 3 kadın, 1 erkek görevli ile 6 kadın ve 17 erkek müşteri gözaltına alındı. Yakalanan toplam 27 kişi adliyeye sevk edildi. Operasyonda 2 rulet, 17 elektronik kumar makinesi, 1 bilgisayar, bir kasa, 1 kredi kartı makinesi, 150 boş senet, bin deste oyun kağıdı, 8 bin 300 kumar fişi, 19 alacak verecek listesi ele geçirildi.

(FA-EY-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title