Haberler

Ümraniye'de Gıda Deposunda Yangın

Ümraniye'de Üç Blok Halinde Bulunan Bir Kuru Gıda Deposunun Bir Bloğunda Henüz Belirlenemeyen Bir Nedenle Yangın Çıktı. İtfaiyenin Müdahalesine Rağmen Depo Tamamen Yandı.

Ümraniye'de üç blok halinde bulunan bir kuru gıda deposunun bir bloğunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen depo tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Ümraniye'de Okul Ticaret adlı işyerinin Alemdağ 1. Nişantepe mevkiinde bulunan deposunda saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. İşçilerin depoyu kapatmasından 10 dakika sonra başladığı söylenen yangın, kısa sürede depoda bulunan malların tamamını sardı. Olay yerine ilk giden Ümraniye İtfaiyesi ekipleri, alevlerin merkezine ulaşamayınca bir süre yangına uzaktan su sıkmak zorunda kaldı. Kontrol altına alınamayan yangın geniş bir alana yayılınca Üsküdar, Kadıköy, Çengelköy ve Kartal İtfaiyeleri'nden yardım istendi. Gelen yardımlarla farklı noktalarda müdahale edilen yangın, yaklaşık 1 saat sonrasında diğer iki bloğa sıçramadan kontrol altına alındı.

Yaralanmanın ve can kaybının olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(UÖ-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title