Haberler

Ümraniye Belediyesi Çemişgezekliler Derneğini İftarda Ağırladı

Ümraniye Belediyesi Çemişgezekliler Derneği yönetim ve üyelerini iftarda ağırladı.

Ümraniye Belediyesi Çemişgezekliler Derneği yönetim ve üyelerini iftarda ağırladı. Programa TEOG ikincisi Çemişgezekli Habib Bitkin'e hediye takdim edildi.

Ümraniye Belediyesi, Çemişgezekliler Derneği ile birlikte ilçe sınırları içinde yaşayan Çemişgezeklileri iftarda ağırladı. Hekimbaşı'nda bulunan belediye tesislerinde gerçekleştirilen iftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile dernek üyeleri katıldı.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Ramazan Ümraniye'de bir başka lezzetle yaşanıyor. Bir başka tatla hayat buluyor. Aynı anda Ümraniye'nin 5 ayrı noktasında düğün salonlarında herkese açık iftarlarımız var. Her gün 8-9 bin insanımız iftar ediyor. Nikah sarayımızda her gün bir hemşehrili derneğimize iftar veriyoruz" dedi.

İftara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da, "İstanbul'daki Çemişgezek Derneğimizin programıyla uzun süredir bir araya gelememiş aileler bir araya gelmiş oluyorlar. 21 Mayıs tarihinde yaptığımız olağanüstü kongremizde bin 44 gün aradan sonra cumhurbaşkanımız yeniden genel başkanımız olarak partimizin başına geçti. Genel başkanımızın uzun zaman yokluğunu hissettik. Partimize gelmesiyle daha da güçlendik" diye konuştu.

İftarda yaptığı çalışmalardan dolayı Mustafa Ataş'a ve Temel eğitimden Ortaöğretim geçiş sınavı(TEOG)'nda Türkiye ikincisi olan Çemişgezekli Habib Bitkin'e hediye takdim edildi. Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açılarak iftar yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ataş Ak Parti İstanbul Ümraniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title