Haberler

Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir? AK Parti'den istifa eden Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir? Ümit Yaşar Karlıdağ biyografisi!

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Küçükçekmece İlçesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ümit Yaşar Karlıdağ Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nde siyaset yapmak için aktif görevinden istifa etti. Yaşanan gelişme sonrası Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir? AK Parti'den istifa eden Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir? Ümit Yaşar Karlıdağ biyografisi gibi konular merak edildi.

Ak Parti İstanbul Küçükçekmece İlçesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ümit Yaşar Karlıdağ'ın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi'nde siyaset yapmak için aktif görevinden istifa etmesi sonrası Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir ve AK Parti'den istifa eden Ümit Yaşar Karlıdağ kimdir soruları araştırıldı. İşte Ümit Yaşar Karlıdağ biyografisi!

ÜMİT YAŞAR KARLIDAĞ KİMDİR?

Ümit Yaşar 1986 Trabzon'da dünyaya gelmiştir.

2.Dönem Gençlik Kurulu Üyeliği, Seçim İşleri Başkanlığı yapan Ümit Yaşar Karlıdağ, 5.Dönem Dış İlişkiler Birim başkanlığı yapmıştır.

Ümit Yaşar Karlıdağ aynı zamandaKüçükçekmece ilçe seçim kurulu üyeliği ve Küçükçekmece Kaymakamlığı insan hakları kurulu üyesidir.

2012 yılından beri serbest avukatlık yapan Ümit Yaşar Karlıdağ evlidir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gelecek Partisi Küçükçekmece AK Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title