Haberler

    Ümit Özat: "Keşke Galatasaray'ı 6-0 Yenmeseydik..."

    Teknik Direktör Ümit Özat, A Spor'da gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Teknik Direktör Ümit Özat, A Spor'da gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ümit Özat, "Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik de Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik." yorumunu yaptı.

    Ümit Özat'ın canlı yayında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

    Galatasaray'ı 6-0 yendik, ligi 6. bitirdik. Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik yenilseydik de Şampiyonlar Ligi'ne gitseydik.

    Fenerbahçe isterse 1. Lig'den gelsin, Galatasaray'ın Kadıköy'de kazanma şansı yok. Bu maçların havası çok farklı. İlk 8 hafta aralarında oynansaydı puan durumu böyle mi olurdu?

    Fenerbahçe 8 puanda olmasına rağmen hakemler hakkında hiç konuşmadı. Bugün Fenerbahçe değil de, Beşiktaş ve Galatasaray ligde 8 puanda olsaydı neler olurdu neler.

    Fenerbahçe bundan daha kötü olamaz, artık daha iyiye doğru gider. Fenerbahçe, Cocu'yu unutursa önümüzdeki seneleri de unutur. Fenerbahçe bu sene ilk 2'yi hedef almalı.

    Yardımcı antrenörlerin yeni bir hoca ile devam etmeleri bence yanlış.

    Arda Turan'ın en büyük hatası Türkiye'ye geri dönmesiydi.

    Galatasaray'da Belhanda'ya haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.

    Erzurumspor, Frey'i almadı da Mario Gomez'i mi aldı?

    Şenol Güneş ile görüşmüyorum. Şenol hoca ile kavga ettik ama hiçbir zaman başarısını, bizi milli takıma alan ilk hoca olduğunu ve bizdeki emeğini inkar etmedik. Sevabıyla, günahıyla o kavga yaşandı ve bitti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Ümit Özat Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title