Haberler

Ümit Özat: "Almanya Çocuklarım İçin de Bir Kazanç"

Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Christoph Daum'un Çalıştırdığı Alman 2. Lig Takımlarından 1. Fc Köln'e Transfer Olan Fenerbahçeli Ümit Özat, Almanya'ya Transferinin, Çocukları İçin de Bir Kazanç Olacağını Söyledi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un çalıştırdığı Alman 2. lig takımlarından 1. FC Köln'e transfer olan Fenerbahçeli Ümit Özat, Almanya'ya transferinin, çocukları için de bir kazanç olacağını söyledi.

Ümit, 1. FC Köln'ün İnternet sayfasına yaptığı açıklamada, yurt dışına transfer olmayı ailesiyle de çok konuştuğunu belirterek, "Ailem için de bir kazanç olacak. Almancayı ve Alman kültürünü öğreneceğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Fenerbahçe'de çok başarılı bir zaman geçirdiğini de ifade eden Ümit, "Fenerbahçe'deki tecrübe ve başarılarımı 1. FC Köln'e de aktarmak istiyorum" şeklinde konuştu.

1. FC Köln hakkında çok iyi bilgi sahibi olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "17. kez Türkiye Şampiyonu olan takımdan da gelsem, 1. FC Köln'de ileriye yönelik bir adım daha atacağımdan eminim" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title