Haberler

Ümit Milli Futbol Takımı, Rusya Maçı Hazırlıklarına Başladı

Avrupa Şampiyonası Elemeleri Hazırlıkları Kapsamında 15 Ağustos Salı Günü Deplasmanda Rusya İle Özel Karşılaşma Yapacak Olan Ümit Milli Futbol Takımı, Bu Maç İçin İlk Antrenmanını İstanbulspor'un Ataköy'deki Tesislerinde Yaptı. Teknik Direktör Reha Kapsal Tarafından Açıklanan Aday Kadroda Yer Ala...

Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıkları kapsamında 15 Ağustos Salı günü deplasmanda Rusya ile özel karşılaşma yapacak olan Ümit Milli Futbol Takımı, bu maç için ilk antrenmanını İstanbulspor`un Ataköy`deki tesislerinde yaptı. Teknik direktör Reha Kapsal tarafından açıklanan aday kadroda yer alan oyunculardan 8 tanesi çalışmaya katılırken, diğer futbolcular takımlarıyla lig maçlarına çıktıktan sonra kampa bu akşam dahil olacaklar. Ümit milliler, 14 Ağustos Pazartesi sabahı Rusya`nın başkenti Moskova`ya hareket edecek. Milliler, 15 Ağustos Salı günü saat 19.00`da Ramenskede Stadı`nda Rusya ile yapacağı özel maçın ardından, 16 Ağustos Çarşamba günü Türkiye`ye dönecek.

Teknik direktör Reha Kapsal antrenman öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

¨Rusya maçı bizim 2 Eylül`de oynayacağımız Galler ve 6 Eylül`deki Türkiye`de oynayacağımız İsrail karşılaşmaları öncesi son ciddi hazırlık maçımız. Görmek istediklerimizi her bakımdan sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Bu gece itibari ile tam kadro olacağız. 15`inde maçı oynamamızın sebebi bizim grubun ilk maçı 16 Ağustos`ta Galler ve İsrail arasında Hollanda`da oynanacak. Bende Rusya`dan bu ülkeye geçerek karşılaşmayı izleyeceğim. Rusya karşısında takımımızın son durumunu göreceğiz. Oynayacağımız grup maçları öncesi hazır bir duruma geleceğimize inanıyorum.¨

Ümit Milli Futbol Takımı aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven (Galatasaray), Ufuk Ceylan, Selçuk İnan, Caner Erkin (Vestel Manisaspor), İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz (Beşiktaş), Serkan Kırıntılı, Emre Güngör (Ankaragücü), Yasin Çakmak, Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor), Olcan Adın (Fenerbahçe), Ergün Teber (Sakaryaspor), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Ufukhan Bayraktar (Trabzonspor), Ömer Kaplan (Bursaspor), Burhan Eşer (Diyarbakırspor), Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title