Haberler

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubundaki İlk Maçında 1 Haziran'da Ukrayna ile Karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu ve Programı Belli Oldu.

Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki ilk maçında 1 Haziran'da Ukrayna ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu ve programı belli oldu.

Ümit Milli Futbol Takımı, 27 Mayıs Pazar günü saat 12.30'da Ataköy Crowne Plaza Oteli'nde toplanacak. Aynı gün saat 17.00'de bir antrenman yapacak Ümit Milli Takım, 28 Mayıs Pazartesi ve 29 Mayıs Salı günleri saat 11.00 ve 17.30'da birer antrenman yapacak. Tüm antrenmanlar Ataköy'deki İstanbulspor A.Ş. Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. 30 Mayıs Çarşamba günü saat 08.40'da Ukrayna'ya hareket edecek Ümit Milli Takım, burada Natsionaly Oteli'nde konaklayacak. Ümit Milli Takım, maçın ardından 2 Haziran

Cumartesi günü saat 15.00'de yurda dönecek.

Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan ve Liechtenstein ile aynı grupta yer alan Ümit Milli Takım, grubu lider bitirdiği veya 10 grup içinde en iyi dört ikinci arasına girdiği takdirde Avrupa Şampiyonası için play-off oynama hakkı kazanacak.

Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Ferhat Öztorun, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Galatasaray A.Ş.), Uğur Yanıkdemir, Eray Birnican (Konyaspor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor A.Ş.), İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.), İlhan Parlak (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Ergin Keleş (Sakaryaspor A.Ş.), Orhan Şam (Gençlerbirliği Oftaşspor), Alp Ergin (Altay), Volkan Babacan (İstanbulspor A.Ş), E.Kadri Ataoğlu (Sarıyer), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam

(Unterhaching)"

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna ile oynayacağı karşılaşma Kiev'in Dinamo Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title