Haberler

Ümit Karan: 'Gol Krallığı Çok Önemli Değil'

Galatasaraylı Futbolcu Ümit Karan, Ligde 2-3 Hafta Oynamayınca Fenerbahçeli Alex'in Gol Krallığında Avantaj Sağladığını Söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, ligde 2-3 hafta oynamayınca Fenerbahçeli Alex'in gol krallığında avantaj sağladığını söyledi.

Kendisi için gol krallığının çok önemli olmadığını kaydeden Ümit, ''Takım başarılı olamadıktan sonra benim gol kralı olmamın bir önemi yok. Takım başarılı olsun'' diye konuştu.

Alex'in orta saha oyuncusu olmasına karşın gol krallığında ilk sırada yer almasıyla ilgili olarak Ümit, ''Alex duran topları iyi kullanan bir futbolcu. Ayrıca aralara iyi giriyor, topları iyi seziyor. Futbol aklı, futbol felsefesi, futbol anlayışı iyi bir futbolcu. Gol atmaya müsait bir futbolcu'' dedi.

Transfer teklifleri aldığını, ancak şu anda bunları düşünmediğini söyleyen Karan, (A) Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ve Norveç ile yaptığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarında yer alamadığı için burukluk yaşadığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title