Haberler

Ümit Karan, Birlikte Oto Galeri Açtığı Kardeşi Aykut Karan'ın İhanetine Uğradı

Güncelleme:

Futbolu bırakan eski milli futbolcu Ümit Karan, kardeşinin ihanetine uğradı. Karan'ın kardeşi Aykut Karan'ın ortak açtıkları lüks oto galerideki her şeyi satıp kaçtığı iddia edildi.

Eski milli futbolcu Ümit Karan, sahalara veda ettikten sonra şov dünyasına ve işletmeciliğe adım atmıştı. Survivor'a katılan ve oradaki performansıyla da göz dolduran Karan, önce Maçka'da, ardından da Ataköy'de mekan açtı. Ortaklarının da desteğiyle sektörde adından söz ettiren Karan'ın son projesiyse, bir oto galerisi oldu. Futbolcu, kardeşi Aykut Karan'la Etiler'de bir oto galeri açarak, lüks araçlar satmaya başladı. Ancak işler beklediği gibi gitmedi.

Ümit Karan Birlikte Oto Galeri Açtıkları Kardeşi Aykut Karan'ın İhanetine Uğradı

BİR GÜN İÇİNDE HER ŞEYİ SATIP MİAMİ'YE KAÇTI

Milliyet'in haberine göre, tüm parasını bu işe yatıran Karan'ın kardeşi tarafından dolandırıldığı iddia ediliyor. Aykut Karan'ın bir gün içinde her şeyi satarak, Miami'ye kaçtığı konuşuluyor. Yatırımın tamamını kardeşinin üzerine yapan futbolcunun, büyük hayal kırıklığı yaşadığı söylentiler arasında. Hayatının şokuyla karşılaşan Karan'ın, sosyal medya hesaplarından sildiği kardeşiyle bir daha konuşmama kararı aldığı da belirtiliyor.

Ümit Karan Birlikte Oto Galeri Açtıkları Kardeşi Aykut Karan'ın İhanetine Uğradı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ümit Karan Ataköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

KÜTÜBANE SORUMLUSU:

GARDEŞ FALAN DEMİYECEĞEN SIKACAN AYAKLARINA DORU

53
15
yanıtYanıtla
CONI:

nolcak canim seneye bi daha survivora katilir

36
19
yanıtYanıtla
kissa:

sırf onun içindir

yanıt10
yanıt12
ferhat:

Acun ağabeyin halleder miami nafile

35
10
yanıtYanıtla
misafir:

bir kisiye sormuslar düsmanin varmi diye, hayir hic düsmanim yok diye cevap vermis, ayni kisiye kardesin varmi diye sormuslar, evet kardesim var demis, kardesin varsa düsmana hacet yok demis

18
23
yanıtYanıtla
darbeli matkap:

kardeşde bunu yaparsa edeyim o paranın içine zaten gelse noolur gelmezse noolur.

31
2
yanıtYanıtla
Ş.Ç:

umit kardesim zor bişey ihanet içten oldumu insanı kahrediyor. bnde kardeslerimi okuttum iş sahibi oldular 25 yıl beraber aynı catı altında yasadık ve ikindede para hiç yoktu ben ev yaparken onlar para yığmıs ve şimdi bni baba malınadan ama bnm yaptıgım evleredende cıkardılar. . bnde iki kardeşimlede bayramda bile görusmuyorum. ha varlar ha yoklar. . Allah buyuktur aglayanın malı gulene hayır vermez. . .

30
2
yanıtYanıtla
Remuz.:

Yazik umit karana uzuldum durust dik bir insan paranin dini imani kardesi olmaz herkesi bozar

24
5
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

AKRABANIN YAPTIĞINI AKREP YAPMAZ YAPTIĞINI

28
1
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

DOST KAZIĞI ACI OLUR BU DEVİRDE BABAN OLSA GÜVENMEYECEKSİN

14
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title