Haberler

Ümit Karan Baba Oldu

Galatasaray'ın Golcü Oyuncusu Ümit Karan'ın Eşi Zeynep Karan Bir Erkek Çocuk Dünyaya Getirdi.

Galatasaray`ın golcü oyuncusu Ümit Karan`ın eşi Zeynep Karan bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

İnternatıonal Hospital`de sezeryan doğum ile sabah 08.39`da 3 kilo 440 gram ağırlığında 51 cm boyunda sağlıklı bir evlat sahibi olan Karan ailesi büyük mutluluk yaşarken, bebeğe Ümit Can adı verildi.

DHA muhabirinin tebriklerini kabul eden Ümit Karan çok mutlu olduğunu ve babalık duygusunu herkesin yaşaması gerektiğini söyledi.

¨Baba olmak çok farklı bir duygu. Herkes bu babalık duygusunu yaşamalı¨ diyen golcü oyuncu çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek ¨Herkese İnşallah Allah nasip eder. Yaşamımın en güzel anları. Bebek ve hanımım da çok sağlıklı, bu yüzden de çok sevinçliyim. Eşim doğum yaptıktan sonra kulüpteki herkes beni aradı. Gerets de dahil olmak üzere...¨ diye konuştu.

Bu arada Ümit Karan`ın bir başka mutluluğu da 100`ler kulübüne girmesi oldu.

1996 yılında başladığı Türkiye`deki futbol kariyerinde dün Beşiktaş derbisinde attığı golle 100. sayısını kaydeden Ümit, ¨100`ler kulübüne girmeyi uzun zamandır bekliyordum. Geçen sene atabilirdim ama, sakatlığımdan dolayı bu seneye kaldı. Bu sene 2 maç oynadım ve 1 gol attım, 100`ler kulübüne girdiğimi için mutluyum. Bu sonuçla da tarihe geçmiş oldum. 200`e de ulaşmak isterdim ama sanırım zamanım yetmeyecek¨

Milli oyuncu, minik oğlunun hangi mesleği yapmasını istersin sorusuna ise ¨Her baba oğlunun baba mesleğini devam ettirmesini ister. Ama ben bu konu üstünde durmayacağım, oğlum hangi mesleği tercih ederse onu yapsın¨ diye cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title