Haberler

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı açıldı

Güncelleme:

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı açıldı KMTSO Başkanı Balcıoğlu: "Biz bir numara olmak için var gücümüzle koşuyoruz" Kahramanmaraş'ta bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı kapısını açtı.

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı açıldı

KMTSO Başkanı Balcıoğlu: "Biz bir numara olmak için var gücümüzle koşuyoruz"

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı kapısını açtı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen fuar, Kafum Fuar Merkezinde açıldı. 11-13 Kasım tarihlerinde açık kalacak olan fuarın açılışında konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, "Biz kaliteli mallar yapıyoruz daha önce ihracatımız azdı ürünlerimizi Türkiye'ye satıyorduk. Ama şimdi dünya pazarındayız. Biz bir numara olmak için var gücümüzle koşuyoruz. Biz dünya pazarında bir numara olabiliriz. Irak'tan başlamak üzere tüm pazarlara göz dikmiş haldeyiz. Bunun için bu fuarda göreceğiniz küçük detaylar bizim arkadaşlarımız için çok önemli" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de, yatırımcılara yeni alanlar açacaklarını ifade ederek, "Tekstilde pamuk üretiminden, pamuk ihracatına sonra ipliğe, sonra dokumaya ve boyamaya sonra kumaş üretimine ve dikime kadar giden bir süreci yaşadık. Çok önemli bir noktadayız. Şehrimin yatırımcılarıyla gerçekten gurur duyuyorum. Bir potansiyele sahibiz ve birçok şehir yatırımcı beklerken, benim yatırımcım benim hemşerim bizden alan istiyor. İnşallah şehrimizin paydaşları ile yatırımcılarımıza yeni alanlar açmak için gayret ediyoruz" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı ve Milletvekili Celalettin Güvenç ise sanayicilere verilen desteklerin aslında çalışanlara verildiğini belirterek, "Emekçiyi desteklemiyoruz, sanayiciyi ve zengini destekliyorsunuz eleştirilerine kulak asmadan cesaret ve iradeyle destekledik ve bugün ihracat rakamlarını konuşuyoruz. Biz biliyoruz ki bu fabrikalar ayakta kalırsa ülke büyüyecek. Emekçi ekmeğini yemeye devam edecek ve dolayısıyla sanayiciye değil emekçiye destek vermiş olacaktık. Bu bir ferasettir, bu bir bilinçtir ve o bilincin sonucu alıyoruz" dedi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'da konuşmasında, "Fuar, Türk sanayisinin asında Türk makine sektörünün nasıl geliştiğini görülmesi açısından büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılar fuar alanını ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kahramanmaraş Türkiye Irak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title