Haberler

Uluslararası Silivri Yoğurt Festivali... - Festival, Beyoğlu İstiklal Caddesinde Gerçekleştirilecek Yürüyüşle Başlayacak

Silivri Belediyesince düzenlenen ''Uluslararası Silivri Yoğurt Festivali'', 12-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl ikincisi yapılacak festivalde, konserler, ulusal ve uluslararası halk oyunu gösterileri, yarışmalar, yağlı güreş müsabakaları, açık hava sinema gösterileri ve çeşitli eğlenceler düzenlenecek.

Festival, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, ulusal ve uluslararası halk oyunları ekipleri ile eski sokak yoğurtçularının da katılımıyla Beyoğlu İstiklal Caddesinde gerçekleştirilecek kortej yürüyüşüyle başlayacak.

Festivalde, Keremcem, Manga, Hüsnü Şenlendirici, Petek Dinçöz, Esat Kabaklı, İbrahim Tatlıses, Gülşen ve Davut Güloğlu'nun da aralarında bulunduğu sanatçılar konserler verecek.

Ayrıca güzellik yarışması, yoğurt yarışmaları ve yemek yarışmaları gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title