Haberler

Uluslararası Plastik Sanatçılar Buluşması Sona Erdi

Uluslararası Plastik Sanatçılar Buluşması'nın Son Etkinliği, Antalya Sanatçılar Derneği'nde (Ansan) Gerçekleştirildi.

Uluslararası Plastik Sanatçılar Buluşması'nın son etkinliği, Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) gerçekleştirildi.

Antalya Müzesi Müdürlüğü'nde başlayan ve değişik sanat mekanlarında devam eden Uluslararası Plastik Sanatçılar Buluşması, ANSAN'da gerçekleştirilen etkinlikle sona erdi. Yurt dışından gelen 50 sanatçı, ANSAN üyesi sanatçılarla dernek bahçesinde bir araya geldi. Sanatçılar, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin 12 klasik ve Türk ezgisinden oluşan konserinin büyülü atmosferinde Akdeniz akşamlarının tadını çıkarttı. Konserde Cansın Sütçü, Sinem Yıldırım, İzel Sonat, Tanju Aladağ adlı öğrenciler,

kemanda Orhun Akın Önder, viyolonselde Çiğdem Solmaz, yan flütte Gizem Çakpkur, Nilsu Uzundağ, viyolada Fatma Nur Apaydın, İzel Sonat, piyanoda Evrim Naz Aruz, Burak Bayat'ın eşliğinde birbirinden güzel parçalar seslendirdi.

Bu tür etkinliklerin Antalya ve Türkiye için yapıcı olduğunu söyleyen ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, 3 yıl önce de Danimarkalı sanatçılarla bir buluşma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

(AT-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title