Haberler

"Uluslararası Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği" Başladı

3 yıldır miniklerin coşkusuyla gerçekleştirdiği Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği yıl ilk kez uluslararası düzeyde kutlandı.

3 yıldır miniklerin coşkusuyla gerçekleştirdiği Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği yıl ilk kez uluslararası düzeyde kutlandı. Türk, Romen ve Bulgar ilköğretim öğrencilerinin katıldığı Uluslararası Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği bugün başladı. 3 gün sürecek olan şenlikte yarışmalar, sergiler, deniz sunumlar, serbest kürsüsü, canlı performansları, sualtı çalışmalar gibi birçok etkinlik bulunuyor.

Şenliğe katılan öğrenciler ilk günlerinde Profilo Anadolu Teknik Lisesi Yurdu´ndaki kahvaltının ardından ´Geri Dönüşüm ve Geri Kazanım´ adı sunumu izlemek üzere İSTAÇ A.Ş.'ye hareket etti. Burada çalışamalar hakkında bilgi alan öğrenciler ardından Beşiktaş´ta şenliğin açılış etkinliğine katıldı. Beşiktaş sahilinde çöp toplama çalışamalarına katılan öğrenciler daha sonra MİNİATÜRK gezisine katıldı

Şenliğin 2 ve 3. günlerinde de öğrencileri oldukça sevindirecek etkinlik yapılacak.

İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title