Haberler

    Uluslararası Konferanslar İçin Bir Sıçrama Tahtası

    2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları’nın rüzgarı hala esmeye devam ederken; Kore Turizm Organizasyonu (KTO) – MICE Ofisi, Kore’nin uluslararası konferanslar ve toplantılar için ideal bir destinasyon olduğunu anlatmaya yönelik, Amerika ve Avrupa’yı kapsayan bir dizi tanıtım turuna imza atıyor.

    En son UIA Küresel Toplantı İstatistikleri Raporu'na göre, 2016 yılında 997 toplantıya ev sahipliği yaparak ilk sırada yer alan Kore, uluslararası buluşmalar için en çok rağbet gören ülkeydi. Her ne kadar geçen yıl Kuzey Kore ile olan bazı siyasi anlaşmazlıklardan ötürü iş dünyası etkinliklerini kendisine çekmekte zorlansa da, 2018 Kış Olimpiyatları için komşusuyla gerçekleştirdiği dostane girişimler dikkat çekti. KTO, bu tarihi birliktelik tablosu sayesinde Kore'nin güvenli bir ülke olduğunu göstermek ve uluslararası kurumları ve grupları Kore'de toplantı düzenlemeye teşvik etmek için adımlar atıyor.
    20 Mart'ta Viyana'dan başlayan ve 22 Mart'ta Brüksel'e uğrayan tanıtım turu, 3 Nisan'da New York, 5 Nisan'da Washington'la devam edip 25 Nisan'da Londra'da sonlanacak. Tur heyeti Kore MICE Ofisi yetkililerinin ve çeşitli yerel toplantı ofisleri (Seul, Incheon, Busan, Gangwon, Daejeon, Jeju, Goyang) görevlilerinin yanı sıra; seçilmiş mekanların, otellerin, seyahat acentelerinin ve destinasyon yönetim firmalarının temsilcilerinden oluşuyor.
    Destinasyon sunumları, B2B toplantıları, gala yemekleri gibi etkinliklerin olduğu Kore MICE Tanıtım Turu'nda programa davet edilen 200'ün üzerindeki MICE alıcısıyla potansiyel işbirliği fırsatları ve daha geniş ağların kurulması konuları masaya yatırılıyor.
    Viyana'daki tanıtım, 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları'nın ve Hansik'in (Kore yemeği) yükselen popülaritesi göz önüne alınarak, Koreli Şef Sohee Kim'in Kore yemekleri sunduğu Kim Chingu'da gerçekleştirildi. New York, Washington ve Londra'daki programlara ise deneyimlerini paylaşmak üzere, Kore'yi güvenle ziyaret edip ülkenin büyüsünü keşfetme şansına erişen ünlüler ve Kış Olimpiyatları madalya sahipleri davet edilecek.
    Kore Turizm Organizasyonu – MICE Ofisi İcra Direktörü Kapsoo Kim, "Kuzey Kore ve Güney Kore'nin ilişkilerini düzeltmeleri ekseninde 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları'na başarısını takiben, Amerikan ve Avrupa pazarlarını Kore ile tanıştırmak için muhtemelen en iyi dönemdeyiz. Bu tanıtım turlarını düzenleyerek, MICE uzmanı acentelere ve alıcılara Kore'nin uluslararası konferanslara ev sahipliği yapmadaki üstün kabiliyetini göstermeyi amaçlıyoruz. Bu sayede 'Korea Unique Venue' yaklaşımımızı ve toplantı destek programımızı tanıtıp Kore'nin uluslararası konferansların bir numaralı destinasyonu olduğu imajını daha öteye taşıyabiliriz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kuzey Kore New York Viyana Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title