Haberler

Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 5 Aralık'ta Başlıyor

Türkiye'nin ve Avrasya Bölgesinin En Önemli Etkinliklerinden Biri Haline Gelen 17. Plasteurasia, Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 5 - 9 Aralık Tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ziyaretçileri ile Buluşacak.

Türkiye'nin ve Avrasya bölgesinin en önemli etkinliklerinden biri haline gelen 17. PlastEurasia, Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı 5 - 9 Aralık tarihlerinde Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşacak.

Plastik sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcileri ile sektör firmalarını aynı çatı altında buluşturan fuara 40'ı aşkın ülkeden binden fazla firma ve firma temsilcisinin katılımı bekleniyor.

Verilen bilgiye göre Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve TÜYAP iş birliği ile gerçekleşecek olan fuarda, plastik sektöründeki son teknolojiler ve donanımlar sergilenecek. Fuar plastik, kauçuk ve plastik ambalaj sanayine yönelik yenilikleri yakından takip etmeye olanak sağlayacak.

Öte yandan, plastik sektörünü biraraya getiren fuar kapsamında bir dizi etkinlik de gerçekleşecek. PAGEV tarafından bu yıl ikincisi organize edilen PAGEV Plastik Endüstrisi Kongresi, 4 Aralık 2007 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Yerli ve yabancı toplam 14 konuşmacının katılacağı kongrenin bu yılki ana temasının 'Yenilikçi Enjeksiyon Teknolojileri - Gelişmeler ve Beklentiler' olduğu bildirildi.

Ayrıca PAGEV Plastik Teknoloji Ödülleri yarışmasında dereceye giren kişi ve kuruluşlara ödülleri, fuarın açılış günü olan 5 Aralık 2007 tarihinde gerçekleşecek ödül töreni ile verilecek. Ödül alan çalışmalar, PlastEurasia İstanbul 2007 Fuarı'nda kurulacak PAGEV standında da sergilenecek.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title