Haberler

Uluslararası Gıda Devleri İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Gıda sektörünün en kapsamlı uluslararası ticaret platformu olma hedefiyle Türkiye'de ilk defa gıda, ambalaj ve ev dışı tüketim sektörleri CNR EXPO Yeşilköy çatısı altında buluşturuluyor.


CNR Holding tarafından, İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği'nin iş birliğinde 20-23 Eylül tarihlerinde 'CNR FOOD İstanbul, CNR Ambalaj İstanbul fuarları ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçilerinin buluşması' gerçekleştirilecek.

ULUSLARARASI VE YERLİ ŞEFLERDEN YEMEK ŞOVLAR

Dört gün sürecek fuarda, ABD, Peru, Belçika, Hindistan'ın yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından ünlü şefler birbirinden özel lezzetleri ziyaretçilerin beğenisine sunacaklar. Dünya lezzetlerinin buluşacağı yemek şovların yanı sıra fuar kapsamında düzenlenecek seminerlerde, Türkiye'de yeterince bilinmeyen dünyanın en sağlıklı gıdalarından helal gıda konusunda karşılaşılan problemler ve çözümlerine kadar pek çok konu masaya yatırılacak.

BAKAN BÜLENT TÜFEKCİ DE AÇILIŞA KATILIYOR

Bin 500 markanın yer aldığı, üç sektörün tek çatı altında buluştuğu organizasyon, 80 bin metrekarelik alanda düzenlenecek. Fuara toplam 85 ülkeden, 65 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Türkiye'nin en kapsamlı alım heyetleri organizasyonlarından birine ev sahipliği yapılacak organizasyonun açılışı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mete, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şahinöz ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in katılımı ile gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title