Haberler

Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası

Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında "Liselerarası Yunus Emre Şiirleri Okuma Günü düzenlendi.

Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri kapsamında "Liselerarası Yunus Emre Şiirleri Okuma Günü düzenlendi.

Eskişehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki etkinlikte Eskişehir Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Atatürk Lisesi, Yunus Emre Lisesi, 19 Mayıs Anadolu Lisesi, Eskişehir Anadolu Lisesi, Tayfur Bayar Lisesi, Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi, Muzaffer Çil Anadolu Lisesi, Çifteler Sami Ariel Anadolu Lisesi, Günyüzü Çok Programlı Lisesi, Şehit Bayram Özden Lisesi, Mahmudiye Çok Programlı Lisesi, Mihalıççık Şehit Münür Yıldızak Lisesi, Sarıcakaya Çok Programlı Lisesi, Sivrihisar Nurbiye Gülerce Sağlık Meslek Lisesi, Seyitgazi Kırka Halil Kara Çok Programlı Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Yunus Emre'nin şiirlerini okudu.

Şiir okuyan öğrencilere katılım belgelerinin verildiği etkinliğe, Vali Yardımcısı Faruk Eraslan, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title