Haberler

Uluslararası Enerji Zirvesi'ne İstanbul Ev Sahipliği Yapıyor

İstanbul Kongre Merkezi'nde 14 17 Eylül arasında düzenlenecek konferans her yıl Amerikan Petrol Jeologları Derneği tarafından gerçekleştiriliyor.

Dünya'nın en büyük enerji organizasyonlarından Amerikan Petrol Jeologları Derneği'nin (AAPG) konferansının yedincisi, bu yıl yüksek katılım ile İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Bugün başlayan konferansa AAPG tarihinde ilk defa 800'den fazla tebliğ başvurusu yapıldı ve bu tebliğlerden 300'ü 60 oturum ile katılımcılara sunulacak.

Dünya genelindeki ulusal ve uluslararası şirketlerin hem katılımcı hem de sponsor olduğu konferansın ana sponsoru TPAO. Chevron, Kuveyt Petrol şirketi (KPC), Suudi Aramco, ExxonMobil, Shell, Petrobras, Marathon Oil, TGS, OMV, İon, EXPRO ve World Oils ise diğer sponsorlar.

Konferansın Genel Başkanlığını Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Volkan Ediger yaparken, ev sahipliğini ise Türkiye Petrol Jeologları Derneği yapıyor.

Katılımcılar arasında Exxon Mobil şirketinin Avrupa, Rusya ve Hazar bölgeleri başkan yardımcısı Rocky Becker, Kuwait Foreign Petroleum Şirketi'nin Başkan Yardımcısı Hosnia Hashim ve Suudi Aramco şirketinin İcra Kurulu Başkanı İbrahim Assaadan da bulunuyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title