Haberler

Uluslararası Bodrum Dans Festivali Başladı

BODRUM'da yapılan Uluslararası Dans Festivali'nin 18'incisi, çocuk gösterileriyle başladı.

BODRUM'da yapılan Uluslararası Dans Festivali'nin 18'incisi, çocuk gösterileriyle başladı.

Bodrum Dans Kulübü tarafından Bodrum Belediyesi ve Kültür Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle her yıl mayıs ayının son haftasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Dans Festivali, geçen çarşamba günü Bodrum Kalesi'nde başladı. İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum'dan olmak üzere 14 yaş altı yaklaşık 500 çocuk, iki günde 49 dans gösterisi sergiledi. Rengarenk kostümleriyle ilgi çeken minik dansçıları iki günde yaklaşık 2 bin 750 kişi izledi. Bazı izleyicilerin çocukları cep telefonları gürüntülediği görüldü.

Festivalin diğer günlerinde 15 yaş üstü 244 Türk ve yabancı dansçının katılımıyla 32 dans gösterisi, Türkiye'deki 124 tescilli dans kulübünün 996 lisanslı sporcusu ile iki gün sürecek Salsa ve Sportif Latin Dansları yarışmaları, Bodrum sokaklarında uzunluğu bir kilometreyi geçen kostümlü kortej yürüyüşü ve after partiler yer alacak. Festival, rengarenk bir programla, sayıları 1739 kişiyi bulan bir topluluğun sunacağı görsel şölenle sona erecek.

Geçen yıl 1171 dansçının katıldığı festivale bu yıl 1739 dansçı yer alıyor. Katılım sayısındaki bu artış ve beş gün süresince Bodrum'da konaklayan dansçı ve beraberinde gelen dansçı yakınları ile turizme yaklaşık 1.5 milyon euro katkı sağlanması hedefleniyor. Tamamı halka açık ve ücretsiz olan etkinlikler, Bodrum Yarımadası'nda faaliyet gösteren ve yaşadıkları beldeye olan sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden sponsorların değerli katkılarıyla gerçekleşiyor. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Bodrum İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title