Haberler

Uluslararası Asansör Endüstrisi 21-24 Mart'ta Tüyap'ta Bir Araya Gelecek

– Tarsus Türkiye'nin Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (AYSAD) desteğiyle düzenleyeceği 16'ıncı Asansör İstanbul Fuarı, 21-24 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde uluslararası asansör endüstrisi bir araya gelecek.

Tarsus Turkey AYSAD'ın desteği ile düzenlenen Asansör İstanbul'a İtalya, Hollanda, Finlandiya, İspanya, İsviçre, Lübnan, Mısır ve Rusya gibi 30 farklı ülkeden uluslararası markalar ile yerli büyük üreticilerin öncülük ettiği 400 firma katılıyor.

Daha akıllı, daha güvenli ve daha hızlı asansörlerin sergileneceği fuarda konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden yürüyen merdiven ve yollara kadar farklı kategorilerde en yeni ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojiler sergilenecek.

İstanbul Fuarı'nın Türkiye, Balkanlar, BDT Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlarında eşsiz ticaret fırsatları sunacağını söyleyen Tarsus Turkey Genel Müdür Yardımcısı Seda Bozkurt, "Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nin altı salonunda birden 50 bin metrekare alanda düzenleyeceğimiz Asansör İstanbul, katılımcılarını, yurt içi ve yurt dışından 30 bin profesyonel alıcı ve endüstri liderleri ile buluşturacak. Dünya asansör endüstrisinin şimdiden heyecanla beklediği fuarımız, her buluşmada olduğu gibi milyonlarca dolar değerinde yeni işbirliği ve ticaret anlaşmalarının adresi olacak" dedi. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Tarsus Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title