Haberler

Uluslararası Arapça Yarışması'nda Dereceye Girenler Belirlendi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da imam hatip liseleri arasından gerçekleştirilen 6. Uluslararası Arapça Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şanlıurfa'da imam hatip liseleri arasında gerçekleşen 6. Uluslararası Arapça Yarışması'nda dereceye giren isimler ödüllerini aldı.

Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak dereceye giren öğrencilere 40 Cumhuriyet altını hediye ettiklerini vurgulayan Başkan Güvenç; "Öncelikle başta Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, böyle güzel bir organizasyonu yaptıkları için. Yarışan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bu programa 40 tane Altınla destek verdik. Biz İmam Hatipleri seviyor ve her zaman destek vereceğiz" dedi.

'TÜM ÖĞRENCİLERE DESTEK VERECEĞİZ'

Geçmiş dönemlerde İmam Hatip Liselere yönelik baskıcı tutumdan bahseden Güvenç, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak sadece İmam Hatip Liseleri değil bütün öğrencilere her zaman destek vereceğiz" diyerek özgürlüklerin gelindiği noktaya dikkat çekerek geleceğin daha aydınlık olacağını öğrencilerin gözlerindeki ışıltıdan gördüğünü ifade etti.

Eğitim çalışmalarına ve yatırımlarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise; "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in her programda bizim yanımızda olmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bize her zaman ümit veriyor teşekkür ediyorum" diyerek dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Başkan Güvenç daha sonra dereceye girenlere ödüllerini verdi. Güvenç son olarak öğrencilerle toplu fotoğraf çekerek Şanlıurfa'yı bölgede temsil edecek öğrencilere Urfa adına başarı beklentilerini dile getirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Metin İlci Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title