Haberler

Uluslararası 1. Trakya Turu'nun 3. Etabı Koşuldu

ŞAMPİYON MİRAÇ KAL Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından ilki düzenlenen Uluslararası 1.

ŞAMPİYON MİRAÇ KAL

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından ilki düzenlenen Uluslararası 1. Trakya Turu'nun 3. etabı olan Tekirdağ-Hayrabolu-Lüleburgaz yarışı koşuldu. Etabın şampiyonu Konya Şeker Spor'dan Miraç Kal olurken, genel klasmanda sarı mayonun sahibi üçüncü kez Stefan Koychev Hristov oldu.

Bitiş çizgini 04.26.44 süreyle ilk geçen Konya Şeker Spor'dan Miraç Kal, etabın birincisi oldu. İkinciliğini aynı sürey le bitiren Türk Milli B Takımından Secaattin Razkırlı olurken, Alman takımından Ivo Dominik üçüncülükle yetindi.

160 kilometrelik 3. etap yarışının genel klasmanında sarı mayo ve en iyi yokuş tırmanışında kırmızı mayo sahibi yine Kocaeli Brisa Spor'dan Stefan Koychev Hristov oldu. En iyi sprint dalında ise yeşil mayonun sahibi Kocaeli Brisa Spor'dan Georgi Petrov Georgiev olarak açıklandı.

Yarışın sonunda düzenlenen ödül töreninde yarışta dereceye giren ilk üç sporcunun madalyalarını Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Belediye Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz ve TBF Başkanı Emin Müftüoğlu takdim etti.

Genel klasman sarı mayo ve en iyi yokuş tırmanışı kırmızı mayoyu giymeyi hak kazanan Hristov'a mayolarını sırasıyla Vali Yardımcısı Yel, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Semercioğlu, en iyi sprint koşan Georgiev'in yeşil mayosunu ise Müftüoğlu giydirdi.

1.Trakya Turu'nun son etabı olan 83.7 kilometreden oluşan 4. etap yarışında yarın saat 10.00'da Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden start alacak olan sporcular, yarışı Şarköy'de son bulacak.

LÜLEBURGAZ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title