Haberler

Polis Cansız Manken Sandı, Sudan 33 Yaşındaki Nuray'ın Cesedi Çıktı

Güncelleme:

Bursa'da Uludağ'dan gelen kar sularının aktığı Gökdere'de ölü olarak bulunan genç kadının kimliği belli oldu. Cesedin bir süre önce bölgede kaybolan Nuray Aytekin'e ait olduğu belirlendi.

Bursa'da, Uludağ'dan gelen kar sularının aktığı Gökdere'de ölü olarak bulunan genç kadının kimliği belli oldu. Talihsiz kadının bir süre önce bölgede kaybolan Nuray Aytekin olduğu öğrenildi.

ÖNCE CANSIZ MANKEN SANDILAR

Uludağ'ın zirvesinden gelen Gökdere'de bir kişinin suların içinde yattığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Tarihi Irgandı Köprüsü'nün altında bir kişinin hareketsiz yattığını gören polis, bunun ceset mi yoksa manken mi olduğunu belirlemek için AFAD ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri suya girdi. Ekipler, suyun içinde hareketsiz halde yatan kadının ölü olduğunu belirledi.

YAKINLARI TEŞHİS ETTİ

Cesedin sudan çıkartılmasının ardından polis ekipleri kimliğini belirlemek için yoğun sarf etti. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda evrak memuresi olarak çalışan Nuray Aytekin (33) olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Aytekin'in cenazesini yakınları ve ailesi de teşhis etti. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gökdere Uludağ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Cherokee:

Yeter artık yeter be. . . Hergün cinayet, tecavüz, hergün sapıklık haberleri durdurun bu vahşeti artık. . yazıklar olsun be. .

7
0
yanıtYanıtla
sedat:

Tecavüze hadim gelmeli, o da olmuyorsa idam. Daha neyi bekliyorsunuz, AB`mi !?

3
0
yanıtYanıtla
uğur:

Lan Abuzittin. . . Anan bacın yokmu lan senin alçak herif. Kaya kovuğundanmı çıktın sen? Seni bir kadın ana doğurmadımı? Nasıl bir yaratıksın sen. . ?

2
0
yanıtYanıtla
TühMobil-IOS:

Yazık olmuş

2
0
yanıtYanıtla
TÜRKSÜMEYRA:

İdam istiyoruz! Ve tüm bu abuzer gibi düşünemeyenlerinde idamını istiyoruz!!!

2
0
yanıtYanıtla
yalnız kurt ünyeli:

ne ıdamı arkadaslar ellerı kesılsın gozlerı oyulup kaderıne terkedılsın serefsızler ıdam bıle kurtulus bunlara pardon dılınıde keseceksınkı bırsey ısteyemesın

0
0
yanıtYanıtla
cosmos:

bu kadın tecavüze mi uğramış ki yoksa karda gezeyim kayboldu misali mi

0
0
yanıtYanıtla
darbeli matkap:

gerçekten yeter artık haber okuyasım gelmiyor, günde kaç tane oldular artık üzücü haberler.

0
0
yanıtYanıtla
urfalı:

gene adana gene vahşet nasıl bir toplum orası

0
0
yanıtYanıtla
bozkurt 2:

Bu bir kaza ya da intihar da olabilir tamam o bölge pek tekin değil biliyoruz ama konuşmak için daha erken. Yakınlarının başı sağolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title