Haberler

"Uludağ Ekonomi Zirvesi"

Bursa Valiliği'nin Capital ve Ekonomist dergilerinin işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenleyeceği "Uludağ Ekonomi Zirvesi", 29-30 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bursa Valiliği'nin Capital ve Ekonomist dergilerinin işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenleyeceği "Uludağ Ekonomi Zirvesi", 29-30 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimlerini Uludağ'da buluşturacak zirvede, Türk ve dünya ekonomisi değerlendirilecek, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen fikir insanlarının katkılarıyla bugünün ve geleceğin stratejileri şekillendirilecek, önemli adımlar atılacak.

Bu yıl "Yeni Fırsat Penceresi" ana temasıyla gündem yaratacak zirvede, siyaset, ekonomi ve iş hayatından 50'ye yakın konuşmacı yer alacak. "Yeni bankacılık, inovasyon, teknoloji, yeni nesil girişimciler ve liderler, yeni iş modelleri, sosyal ve sürdürülebilir büyüme" gibi konuların tartışılacağı zirvede, yeni Türkiye'nin yeni fırsatları belirlenecek.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Coca-Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent, dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı zirvenin diğer konuşmacıları arasında Ahmet Çalık, Ahmet Kırman, Ahmet Zorlu, Ali Ülker, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Aziz Torun, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, Erdal Karamercan, Ergun Özen, Erkan Akdemir, Ethem Sancak, Faik Açıkalın, Isabel Gomez Cagigas, Hakan Ateş, Hakan Binbaşgil, Hamdi Akın, Hüseyin Doğan, Korhan Kurdoğlu, M. Rauf Ateş, Mehmet T.Nane, Michael Pieper, Murat Özyeğin, Mustafa Taviloğlu, Orhan Akbulut, Pınar Abay, Rıza Nur Meral, Samir Hanna, Serpil Timuray, Tahsin Yılmaz, Tamer Özmen, Tayfun Bayazıt, Tolga Ulutaş, Turgay Durak, Ümit Boyner, Vahap Küçük, Varol Civil ve Zafer Kurtul gibi isimler bulunuyor.

-Zirve programı-

Zirvenin ilk günü, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın açılış konuşması ve Coca-Cola CEO'su Muhtar Kent'in "Global Liderin Yeni Ajandası" başlıklı sunumunun ardından, "Yeni Türkiye, Yeni Fırsatlar", "Sınır Ötesi Perakendeciler" ve "Yeni Bankacılık: Paradigma Değişiyor" oturumları yapılacak.

İkinci gün ise "Sürdürülebilir/Sosyal Büyüme", "İnovasyon, Teknoloji, Büyüme", "Yeni Girişimler/Yeni Nesil Liderler" konulu oturumların ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir konuşma yapacak.

Zirve, dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini'nin "Dünya Ekonomisinin Yönü ve Türkiye Ekonomisinin Geleceği" konulu konuşmasıyla sona erecek.

Muhabir: Haluk Yüksel

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Ali Babacan Türkiye Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title