Haberler

Uludağ'da Bayram ve Yılbaşı Hazırlıkları Tamamlandı

Kış Turizminin Önemli Tatil Merkezlerinden Uludağ'da Kar Kalınlığı 70 Santimetreye Ulaşırken, Otel İşletmecileri Bayram ve Yılbaşı Hazırlıklarını Tamamladı.

Kış turizminin önemli tatil merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşırken, otel işletmecileri bayram ve yılbaşı hazırlıklarını tamamladı.

Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı zirvede hafta sonu oldukça hareketli geçiyor. Bir çok otel, yağan karla birlikte sezonu açarken, pistler kayakçılarla doldu. Hafta sonu tatillerini geçirmek için Uludağ'a gelen tatilcilerle günübirlikçiler kayak pistine akın etti. Tatilciler yağar karın tadını kayak yaparak çıkartırken, kayak bilmeyen ise kiraladıkları kızakla kaydı. Karın çok hoş olduğunu belirten tatilci Aysun Atik, "Bu sene kar ve Uludağ çok güzel. Karın tadını kayak yaparak çıkartıyoruz"

dedi.

Otel işletmecileri ise bayram ve yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatilini Uludağ'da geçirmek isteyenler için değişik paket programlarını hazırlayan işletmeciler rezervasyonları kabul etmeye başladı. Uludağ'da yağan karla birlikte sezonu açtıklarını belirten Grand Yazıcı oteli yetkilisi, bayramda çeşitli sanatçıların sahne alacağını ve çeşitli eğlenceler düzenleneceğini kaydetti. Yılbaşı akşamı ise Grang Yazıcı Otel'de Safiye Soyman ve Faik sahne alacak. En az 2 gece rezervasyon kabul eden

Grand Yazıcı Otel'de bayram fiyatları ise, 2 gece 2 kişi bin 200 YTL, 3 gece bin 600 YTL olarak belirlendi. Yılbaşı fiyatlarının ise 3 gece bin 800 YTL, 4 gece 2 bin 200 YTL, 5 gece ise 2 bin 500 olduğu öğrenildi.

Atasu Otel yetkilisi ise 2007-2008 kış sezonunu açtıklarını ifade ederek, "Geçen seneye nazaran kar durumu bu sene daha iyi. Bayram paket programlarımızı belirledik. Her bütçeye uygun, her kesime hitap edecek fiyatlarımız hazırlandı. Bayramda 4 gecelik fiyatımız kişi başı 220 YTL. Buna eğlencelerde dahil" diye konuştu.

Ağaoğlu Otel'de ise bayram tatili kişi başı gecelik 225 ile 300 YTL arasında değişiyor.

Uludağ bu yıl da Rus turistleri ağırlayacak. 6 Ocak'ta kendi Christmas bayramlarını kutlamak için 15 günlük paket turlarla Uludağ'a gelecek Ruslar, işletmecilerin yüzünü güldürecek. Önümüzdeki günlerde 5 bin Rus ve Ukraynalı turistin daha Uludağ'a gelmesi bekleniyor. Yenişehir havaalanına uçakla inecek Rus turistler buradan otobüslerle Uludağ'a gececek. İşletmeciler Rus turistler içinde paket programlarını belirledi.

(UA-RF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title