Haberler

Ülkücülerden 'Demokratikleşme Paketi'ne' Tepki

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Mehmet Ali Arslan, Demokratikleşme Paketi'nde 'Andımızın' kaldırılmasının, PKK'nın dayatması olduğunu iddia etti.

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Mehmet Ali Arslan, Demokratikleşme Paketi'nde 'Andımızın' kaldırılmasının, PKK'nın dayatması olduğunu iddia etti. Arslan, "Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır" dedi.

Ülkü Ocakları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Arslan, paketteki maddelerde birisinin de andımızın kaldırılması olduğunu hatırlatarak, "Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikar olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hakimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır" diye konuştu. Türk milliyetçilerinin, bundan sonra da andımızı gür bir sesle okuyacağını vurgulayan Arslan, "Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

Arslan, paketin açıklanmasından sonraki gelişmeleri yakından takip edeceklerini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buna ilave olarak alfabemize eklenen harfler neyin göstergesidir? Bu harfleri nerelerde kullanacağız? Mesela kendi partilerini AK parti yerine AQP olarak mı ifade edeceğiz? - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title